Antall aktive Bitcoin-adresser treffer høyeste nivå på 2 år

Midt i det som er blitt beskrevet som et Bitcoin Circuit oksemarked , har antallet aktive adresser på Bitcoin-nettverket slått på høye over en million denne uken. Dette er det høyeste antallet aktive adresser som er registrert siden januar 2018, viser data fra analysefirmaet, Glassnode. Dataene er basert på det 7-dagers glidende gjennomsnittet, som er summen av antall aktive adresser over en syv-dagers periode delt på antall dager.

Bitcoin krysset nylig prisnivået på 10.000 dollar og har klart å holde seg over rekkevidden, i motsetning til tidligere tider når det synker raskt. Den økte til og med til over 12 000 dollar, men da var den kortvarig og kastet tilbake til 11 000 dollar. Det at Bitcoin har holdt seg over dette nivået i så lang tid har vekket forhåpninger om å stige til høyere nivåer blant kryptoentusiaster. Det er til og med store forhåpninger om at Bitcoin når en ny all-high i 2020, og de er ikke alene.

Bitcoin-følelser forblir bullish

I følge Glassnodes ‚ ukentlige rapport forblir Bitcoin sine følelser bullish på lang sikt til tross for kortsiktige prissvingninger. Analysefirmaet på kjeden sier at konklusjonen er basert på Bitcoin ‚lovende grunnleggende faktorer, som en massiv økning i de aktive adressene er. De nye høydepunktene nådd i antall aktive adresser kan derfor være en bekreftelse på høyere prisnivåer som kommer.

Aktive adresser er de som har drevet noen form for transaksjon i løpet av det siste døgnet

Det er også et mål på myntens popularitet, noe som betyr at Bitcoin er mer populært nå enn det noen gang har vært siden 2018. Dette er en liten overraskelse siden Bitcoin nylig har trukket et stort pristunt, det største siden 2020 begynte.

Fremover forventes Bitcoin å stige høyere etter hvert som flere investorer fortsetter å gå inn i plassen. Andre grunnleggende faktorer som antall adresser med 1 eller flere Bitcoin, antall unike adresser og flere andre viser også betydelig vekst som videre peker mot momentuminnsamling. Bitcoin handler for tiden til 11 436 dollar etter å ha fått 2,59% i løpet av det siste døgnet.