BITCOIN OG GULD “MINERS MULTIPLE” PUNKTER TIL DRASTIKT FORSKELLIGE PRIS FRA

Gennem historien har historien altid handlet om sølv og guld. Men siden Bitcoin blev født, skal guld nu konkurrere med en bedre bygget, digital modstykke. Våbenkappet om det hurtigst voksende aktiv i sikker havn er i gang, og i øjeblikket er Bitcoin i spidsen på trods af et så enormt forspring af ædle metaller.

Det fortsætter sandsynligvis også i henhold til en matematisk formel kaldet „Miners Multiple“, der siger, at Bitcoin når væsentligt bedre ROI sammenlignet med det oprindelige safe-haven-aktiv.

BITCOIN Sandsynligvis at slå dyrebar metal ved sit eget spil HANSEN

Bitcoin sammenlignes regelmæssigt med guld og tjener den til den „digitale“ moniker. Cryptocurrency skaberen forsøgte at udvikle en digital valuta, der delte forskellige ligheder med guld – hovedsageligt dens knappe forsyning.

Satoshi Nakamoto ønskede at give Bitcoin begge attributter af en valuta og en vare, tilføjede et element af sjældenhed og satte den i direkte modstand mod fiat-valutaer. Således er Bitcoin-koden skrevet således, at kun 21 millioner BTC nogensinde vil eksistere.

Mængden af ​​guld, der produceres ved minedrift fra jordskorpen, kan være begrænset, men enhver grænse eller total forsyning er ukendt. Minedrift er centralt for Bitcoin, som det er med guld, omend under meget forskellige omstændigheder.

Cryptocurrency minearbejdere graver ikke i snavset og søger efter noget skinnende; de knuser tal og løser matematiske ligninger for at låse op for flere BTC-blokbelønninger.

Uanset den anvendte metode kan manglen og langsom vedligeholdelse muligvis afsløre aktivets potentielle topværdi. Og ifølge disse tal kunne ideen om, at Bitcoin vil være den hurtigste hest i løbet af inflationen, ikke være mere sandfærdig.

MINER MULTIPLE BRINGER BTC TIL 11X RETURNER, MENS GULD TIL KUN DOBBELT

Miners Multiple er en matematisk formel, der forsøger at præsentere en mulig topværdi i guld eller Bitcoin, baseret på tidligere toppe og forsyning. Ifølge formlen vil Bitcoin-prisen nå $ 122.000 pr. BTC ved sit næste højdepunkt, mens guldets mål er kun $ 4.000.

Tidligere i 2020 forkæmpede milliardærs hedgefondsforvalter Paul Tudor Jones Bitcoin over guld, påpegede ligheder mellem kryptokurrency og ædle metaller i 1970’erne og fortalte verden, at aktivet sandsynligvis var den „hurtigste væddeløbshest i løbet af inflationen. ”

I 1970’erne handlede guld til kun $ 32 og er nu tilbage under 2020-højder på over $ 2000. Denne utrolige ROI er ikke gentaget ofte i finansverdenen. Bitcoin har imidlertid let slå disse tal og vil fortsætte med at gøre det, siger Miners Multiple.

Dataene antyder, at guldprisen pr. Ounce fra nuværende priser måske kun “2x”, mens Bitcoins afkast ville være en “11x” herfra. Diagrammet nedenfor viser den seneste dato, hvor dette vil forekomme, så længe. kryptokurrency forbliver i denne pitchfork-kanal.