Bitcoin Outlook: Det mest betydningsfulle utbruddet jeg har sett på lenge

Nylig handling viser at bitcoin er kommet for å bli. Ta en titt.

Du kjenner meg som en langsiktig investor i hyperveksttemaer og aksjer.

Smarttelefon med Bitcoin-diagram på skjermen blant hauger med Bitcoins

For meg er det den beste måten å bygge formuen din og realisere dine økonomiske drømmer. Derfor snakker vi mye om de massive, spennende trendene som endrer verden og gjør investorer rike.

Så her er en ting du kanskje ikke vet om meg …

Jeg er en ivrig kartleser.

Jeg lærte viktigheten av diagrammer og hvordan jeg virkelig kan lese dem i min første jobb (som aksjemegler) fra en mentor som har vært en livslang venn.

Dette var før smarttelefoner, noe som betyr at jeg lærte den gammeldagse måten – i happy hour etter jobb.

På „bev naps“ – de små serviettene du får med drinken din – tegner vi kart, kartlegger strategier og alt som kan gi oss et forsprang.

Jeg har fortsatt noen av de serviettene. De inneholder noen av de beste investeringstimene jeg noensinne har lært.

Det inkluderer omtrent breakouts, det vil si når en aksje eller annen aktivaklasse „bryter ut“ til høyere priser på stort volum.

Breakouts er betydningsfulle på mange nivåer, og de er ofte et opptak til mye høyere priser.

Jeg vet at 2021 bare er to uker gammel, men vi har allerede vært vitne til en betydelig breakout som kan gå som en av de største i historien …

Hvis du i det hele tatt har fulgt bitcoin, vet du nøyaktig hva jeg snakker om.

Jeg er ekstremt bullish på bitcoin, blockchain og spesielt mindre kryptovalutaer kjent som altcoins. (Vi la nettopp til et nytt kjøp i går kveld i Crypto Investor Network .) De er den typen investeringer i hypervekst jeg elsker transformasjonsteknologier som vil forandre vår verden og gjøre smarte investorer massevis av penger.

Men wow!

Verdens største kryptovaluta har vært på et fantastisk løp med en ganske bratt tilbaketrekning kastet inn for godt mål. Det er greit, men kortsiktige investorer har gjort sitt beste for å navigere på høy og lav.

Høydepunktene begynte i desember, da bitcoin samlet seg over $ 20.000 for første gang noensinne. Dette utløste en sosial medie-vanvidd da langsiktige bitcoin-troende gledet seg.

Og det stoppet ikke der. På mindre enn en måned ville bitcoin mer enn doblet seg for å handle over 41.000 dollar.

Snakk om fest! Bitcoinere over hele verden feiret ikke bare nyttår, men også kryptos utrolige bragd.

Og så ble teppet trukket ut under dem. Vel, liksom.

Bitcoin falt med mer enn 25% til $ 30.000. Det er fortsatt 3 ganger høyere enn der det handlet bare i november, men de naysayers benyttet anledningen til å kalle det sprengningen av bitcoin-boblen.