Kuinka todella ostaa Dip

Jos asut Bitcoin Profit, olet varmasti kuullut „dipin ostamisesta“. Aina kun markkinat kääntyvät sen jälkeen kun ne ovat kasvaneet ylöspäin, alat kuulla salausyhteisön jäsenten huutoja, jotka kehottavat kaikkia ostamaan pulahtaa.

Ongelmana on, ettei kukaan näytä selittävän, mitä dip todella on ja miten se voidaan ostaa

Mistä ostat sen? Kuinka pitkälle syvennykseen sinun pitäisi alkaa ostaa? Kuinka voit kertoa, ettet ole tekemisissä markkinoiden kokonaiskääntymisen kanssa, jossa hinnat nousevat pitemmäksi aikaa?

Nämä ovat kaikki kysymyksiä, jotka on otettava huomioon, ennen kuin voit edes aloittaa dipin ostamista.

Tässä artikkelissa yritän hahmottaa yhden erityisen menetelmän dipin ostamiseksi, ja toivottavasti sinulla on parempi käsitys tästä käsitteestä lukemisen jälkeen.

Joten, mikä on pulahdus?

No, kun markkinat ovat kasvaneet ylöspäin pitkään aikaan, on lopulta hetki, jolloin hinnat menevät alas – mikään omaisuus ei nouse hinnaksi ikuisesti. Sen sijaan markkinat „laskevat ja virtaavat“, liikkuvat ylös ja alas samalla kun suuntaavat tiettyyn suuntaan.

On tärkeää huomata, että voit „ostaa dipin“ vain, jos markkinat ovat nousussa. Laskusuunta ei ole laskenut – se on vain kapitulaatiota.

Mutta mikä on upotus tarkalleen?

No, jotta asiat olisivat helpommin ymmärrettäviä, haluan näyttää tämän kaaviossa. Katso seuraava kuva:

Täällä voit nähdä, että markkinat ovat nousussa korkeammasta pisteestä A pisteeseen B. Välillä on joitain pieniä hintojen laskuja, mutta mikään ei ole riittävän merkittävä huolestuttamaan ketään, joka on sonni markkinoilla.

Pisteessä B markkinat pysähtyvät ja alkavat osoittaa heikkoutta. Sitten se kaatuu yli ja alkaa mennä alaspäin.

Kuten näette, dippi on siirtyminen noususuuntausta vastaan, joka on riittävän suuri aiheuttamaan huolta kenellekään tarpeeksi kauan markkinoilla.

Voimme todella mitata laskun ja arvioida, kuinka pitkälle se voi mennä, ennen kuin markkinat näkevät tuen ja alkavat kiivetä takaisin. Piste, jossa se kääntyy, on paras paikka tehdä ostotilauksesi, jos aiot ostaa uppoamisen.

Työkalu, jota käytämme mittaamaan laskua, tunnetaan nimellä Fibonacci Retracement. Tämä käyttää Fibonacci-lukusuhteita korostamaan kohtia, joihin markkinat todennäköisesti „palaavat“ kohti, ennen kuin kääntyvät takaisin ja nousevat taas korkeammalle.